Megújult a Kőbányai BringAréna foglalási rendszere

2024. február 14-től a Salonic felületén foglalhatnak edzésidőpontot a kerékpárosok hazánk első és egyetlen fedett kerékpáros fapályájára.

A bringarena.salonic.hu oldalon edzettségi és képzettségi szinttől függően négy kategóriában foglalhatsz időpontot:
  • A pályán korábban sohasem járt amatőrök első alkalmas pályakerékpár-oktatás címszó alatt vehetnek részt egy bemutató edzésen. Ennek során a résztvevők előbb a kezdők edzésébe nyerhetnek betekintést, majd maguk is kipróbálhatják magukat a pályán.
  • Akik már jártak nálunk, de továbbra is szükségük van segítségre a biztonságos haladáshoz és a váltások elsajátításához, kezdő pályakerékpáros edzésre jelentkezhetnek.
  • Ha önállóan tudsz közlekedni a pályán, nem jelent problémát számodra a váltás egyenesben vagy kanyarban, és képes vagy legalább 20 percig 30 km/órás sebességgel haladni, a középhaladó edzést javasoljuk számodra.
  • Amennyiben a 40 km/órás sebesség sem okoz gondot legalább 10 percig, a haladó csoporthoz is csatlakozhatsz.

Az első alkalmas edzésen látott teljesítményed alapján kollégáink javasolnak megfelelő csoportot számodra. Döntésüket a későbbi edzések alkalmával is felülbírálhatják majd az aktuális edzettségednek megfelelően.

Az új oldalon bankkártyás fizetési rendszer működik, vagyis minden egyes alkalomért előre kell fizetned. A foglalások lemondására legkésőbb hat órával a foglalkozás kezdete előtt van lehetőség – ennél később az összeg már nem kerül visszautálásra! Online foglalás nélkül nem vehetsz részt a foglalkozásokon!

A foglalási felületen a Dolan pályabringák mellett már Look Keo stoplis kerékpáros cipők bérlésére is lesz lehetőséged 2.000 forintos áron. Szintén újdonság, hogy az eddig ismert öt alkalmas mellett immár tíz alkalmas bérletet is vásárolhatsz, mely hat hónapig érvényes. Ez saját kerékpárral 36.000, kerékpárbérléssel együtt 76.000 forintba kerül, vagyis egy alkalomnyi pályabérlés árát megspórolhatod vele!